Om oss

Aldrig förr har svensken lagt så mycket pengar på det egna hemmet. Tidigare har hemmet fått stå tillbaka till förmån för bilar, resor och andra extravaganser – men nu så har pendeln svängt och idag så ser man att alla dessa pengar istället spenderas på ny inredning, på renoveringar och på design. För oss som arbetat i hela livet med dessa frågor så är det jätteroligt.

Egentligen är det logiskt. Du bor i en bostad och du kommer att spendera en väsentlig del av ditt liv i denna. Varför då inte se till att du verkligen trivs och att bostaden i fråga ger dig allt du behöver vad gäller skönhet, spänning, trivsel och funktionalitet? Där verkar polletten fallit ner hos många.

Vi som skriver här kommer att ge tips om allt från möbler, färger, material, möblering, trender och designklassiker. Vi kommer att jobba metodiskt med guider gällande enklare renoveringsprojekt och vi kommer att skriva mycket om vad som är hett för tillfället – och vad som kommer att vara hett i framtiden. Målet är att du ska komma in på den här sidan och bli överraskad och inspirerad.

Är det något vi lärt oss som inredare så är det att många drömmer om förändring, men att få vågar ta det första steget. Tar man ett steg så fortsätter allt automatiskt framåt. Ambitionen är att få dig att släppa sargen och testa dina vingar. Vi kommer att ge dig de tips, råd och idéer du behöver för att lyckas. Välkommen!