Kategorier
Måleri

Målare i Stockholm fixar både färg och tapet på väggarna

För att slippa bubblor och veck på tapeterna man ska sätta upp på väggen så anlita en målare i Stockholm. Med en grym perfektionism fixar målarna jobbet.

Helena lyfte blicken från tidningen på bordet. Mittemot henne satt Lily, hennes älskade dotter. Så fort tiden går, tänkte hon. Nyss var det lilla undret en liten bebis i hennes famn. Nu var det en tioåring med matteläxa på väg mot tonåren.

Lily kände att någon tittade på henne och lyfte blicken från böckerna och log innan hon fortsatte räkna. Helena började fundera. De hade bott här sedan Lily var ett år. Hennes rum var inrett för ett barn och det började kanske bli lite barnsligt med den fina bården med enhörningar. Även om Lily fortfarande älskade enhörningar så hade hon själv pratat om nya tapeter.

Snygga väggar när målare i Stockholm varit i farten

Det skulle kanske bli en rolig födelsedagsöverraskning för dottern. Lily brukar ju vara hos mormor och morfar på lovet strax innan sin födelsedag. Då skulle det ju passa bra att kolla om det finns någon ledig målare i Stockholm som kan fixa jobbet den veckan.

Givetvis skulle Lily få vara med och välja tapeter innan. Helena skulle dock styra lite så det skulle passa även en äldre tonåring. Om Lily frågade när det skulle göras skulle Helena svara lite luddigt till sommaren kanske. En bra läsfåtölj skulle hon också ställa in, allt för att uppmuntra Lily att fortsätta läsa även när hon blivit tonåring.